Upload Image...

Unikt designade smycken

Söker du efter unikt designade smycken? Hur speciell vill du vara?

Välkommen till oss för att hitta just det som passar dig. Vi tillverkar exklusivt handgjorda smycken av högsta kvalité. Nämligen sterling silver 925 och ädelstenar av yppersta klass. Du kanske är på jakt efter en personlig och noggrant utvald present som inte ska vara massproducerad. Bland våra smycken hittar du allt från det extravaganta till klassiskt utformade. Där varje detalj är omsorgsfullt genomarbetade och med en äkta känsla för detalj. Att bära smycken från Truly Me ska kännas speciellt och genuint. Att arbeta med att ta fram unikt designade smycken är något vi är mycket stolta över. Allt från design, formgivning och själva handarbetet är ett fantastiskt skapande.

Samtliga smycken är designade av Heléne Wetterskog

I vårt smyckessortiment erbjuder vi våra kunder vackra, egentillverkade och tidlösa: armband, halsband, ringar och örhängen.

Välj unikt designade smycken!

Hos oss kan du sitta i lugn och ro hemma och förkovra dig i vårt sortiment av smycken. Det gör att du kan ta tid på dig och verkligen komma fram till vad som faller dig mest i smaken. Fördelen med att handla online kan också vara att man kanske vill visa andra och be om smakråd. Du har naturligtvis öppet köp i fall det inte blev som du hade tänkt dig. Du erhåller en garanti på ett år när det avser våra smycken. Vill du hellre besöka vår fysiska butik så är du varmt välkommen till Odengatan 36 i Stockholm. Där får du möjlighet att se, prova och uppleva unikt designade smycken.

Oavsett om du väljer att besöka vår webbutik eller fysiska butik så möts du av personlig service och engagemang. I vår webbutik så erbjuder vi snabba smidiga leveranser samt betalning via Klarna. Har du några frågor eller funderingar kring våra kollektioner av silversmycken så hör av dig till oss redan idag. Vi ser fram emot din kontakt!

Varmt välkommen till oss!