Beställ Truly Me smycken i vår webbutik 

Snabb leverans (1-3 dagar), säker betalning (Klarna) och med fri frakt

Truly Me Jewelry Design har drivit sin webbutik i drygt 10 år och sin fysiska butik på Odengatan i Stockholm under 7 år. I takt med att e-handeln växt har samtidigt antalet besökare i den fysiska butiken minskat. Kunder över hela Sverige och från andra länder besöker webbutiken – vi väljer därför att stänga den fysiska butiken (per den 30/6 2020 i samband med corona pandemin) och satsar på webbutiken.

Möjligheten finns att kontakta oss för upphämtning av smycken (på Kungsholmen). Dvs om du inte föredrar att köp/postgång via vår webbutik, vill prova/känna på smycket innan köp eller om du är i sista sekund med att köpa en present.

Likt tidigare, kommer vi att årligen hålla ett antal events/utställningar runt om i landet. Det är events som kan besökas av kund för att “klämma och känna” på hela Truly Me’s smyckeskollektion. Vi utannonserar dessa events via vår Facebook och Instagram. Du kan även välja att prenumerera på vårt e-nyhetsbrev för att automatisk få en inbjudan till våra events, speciella erbjudanden, tävlingar och se kommande nyheter/smycken (fyll i din e-postadress längst ner här på sidan).

Då vi väljer att inte ha den fysiska butik kvar, så ger vi nu – FRI FRAKT i vår webbutik oavsett ordervärde.

Gör som mer än 20 000 andra – följ oss Facebook och/eller Instagram!

TOUCH silverring Truly Me

Beställ dina favoritsmycken online

Truly Me’s smyckeskollektion, med design av Heléne Wetterskog, erbjuder silversmycken som är stilrena, klassiska, tuffa och romantiska – något för alla. Skulle presenten bli i fel storlek, färg eller inte falla i smaken, så finns alla möjligheter att byta smycket eller återlämna smycket och få pengarna tillbaka.

Vid köp av ett Truly Me smycke får du alltid den populära smyckesboxen på köpet (värde 395 kr). Smyckesboxen är fin som presentask, perfekt som förvaring av smycken och praktisk när du vill ha med dina smycken på t ex din resa. En smyckesbox per köptillfälle. Smyckesboxen går även att köpa separat för 395 kr.