Beställ Truly Me smycken i vår webbutik 

Snabb leverans (1-3 dagar), säker betalning (Klarna) och med fri frakt

Truly Me Jewelry Design har drivit sin webbutik i drygt 10 år med framgång och sin fysiska butik på Odengatan i Stockholm under 7 år. I samband med att corona pandemin bröt ut valde vi att stänga den fysiska butiken och satsa webbutiken och så småningom även ta upp våra årliga events igen. 

Är du ute i sista sekunden med att köpa en present eller liknande – så finns alltid möjligheten att kontakta oss för upphämtning/köp av smycken på Kungsholmen (Amaranten). 

Vi kommer att återuppta våra årliga events/utställningar runt om i landet under 2022. Events som kan besökas av kunder för att “klämma och känna” på hela Truly Me’s smyckeskollektion. Vi utannonserar dessa events via vår Facebook och Instagram. Du kan även välja att prenumerera på vårt e-nyhetsbrev för att automatisk få en inbjudan till våra events (och även få speciella erbjudanden, delta i utlottningar och se kommande smycken (fyll i din e-postadress längst ner här på sidan).

Då vi väljer att inte ha den fysiska butik kvar, så ger vi nu – FRI FRAKT i vår webbutik oavsett ordervärde.

Gör som mer än 20 000 andra – följ oss Facebook och/eller Instagram!

TOUCH ring

Beställ dina favoritsmycken online

Truly Me’s smyckeskollektion, med design av Heléne Wetterskog, erbjuder silversmycken som är stilrena, klassiska, tuffa och romantiska – något för alla. Skulle presenten bli i fel storlek, färg eller inte falla i smaken, så finns alla möjligheter att byta smycket eller återlämna smycket och få pengarna tillbaka.

Vid köp av ett Truly Me smycke får du alltid den populära smyckesboxen på köpet (värde 395 kr). Smyckesboxen är fin som presentask, perfekt som förvaring av smycken och praktisk när du vill ha med dina smycken på t ex din resa. En smyckesbox per köptillfälle. Smyckesboxen går även att köpa separat för 395 kr.