Möhippa

Möhippa i Stockholm – ett silversmycke som blir ett äkta minne

Aktiviteten går även att göra när t ex en vän fyller jämna år

Söker ni en minnesvärd och rolig aktivitet för möhippa i Stockholm?
Då kan vi rekommendera denna möhippeaktivitet där bruden får stansa ett eget namnsmycke. Stansa betyder att man hamrar/skriver bokstäver och siffror på en silverstav (hänge/halsband)…  t ex sitt namn, blivande makens namn, barnens namn, bröllopsdatum. Staven har fyra sidor att stansa på och kan rotera när den sedan hänger i silverkedjan.

Möhippa – aktiviteten tar max en timme
Aktiviteten kostar totalt 1500 kr och följande ingår: silverstav/hänge, silverkedja och smyckesbox. Det är bara bruden som stansar, men att hela möhippegänget är i samma rum och stöttar bruden under arbetets gång.

Maila oss en förfrågan info@trulyme.se – där det framgår önskat datum och starttid.

Sagt om vår aktivitet för möhippa:

Vilken underbar idé! Jag har alltid önskat ett namnsmycke med mina kära på… och nu blev det extra speciellt när jag fått stansa deras namn själv.

Louise Hammar / brud

Det här var ju roligt, jag vill stansa mer.

Linda Olsson / brud

Mer unikt än så här kan det inte bli… mina hjärtans namn som jag själv stansat. Stolt.

Anna Tärnberg / brud

Många i min vänskapskrets har gift sig under en kort tid… det här är tredje gången jag är hos Truly Me på möhippa. Rekommenderar det skarpt. Personligt och mycket uppskattat av bruden.

Marie Svensson / möhippegeneral

Kul att alla vi väninnor kunde vara stöttande i närheten av bruden när hon stansade. Engagerande, annorlunda och rolig aktivitet.

Anna Tärnberg / brud


Möhippa Stockholm i Truly Me’s butik/showroom
Truly Me’s butik/showroom ligger centralt beläget i Stockholm, ett stenkast från Hard Rock Café och korsningen Sveavägen/Odengatan, klicka här och du finner du en karta. Vår adress är Odengatan 36. Gå från Odenplan ner mot Sveavägen, gå över Sveavägen och fortsätt Odengatan fram och vi ligger på vänster sida (två kvarter från Sveavägen).