Aktivitet för möhippa i Stockholm – silversmycke i silver

Söker ni en minnesvärd och rolig aktivitet för möhippa i Stockholm? Aktiviteten kan även göras vid födelsedagar, tjejträffar, etc.
Då kan vi rekommendera denna möhippeaktivitet där bruden får stansa ett eget namnsmycke/halsband i silver. Stansa betyder i det här sammanhanget att man hamrar/skriver bokstäver och siffror på en silverstav (hänge/halsband)…  t ex sitt namn, blivande makens namn, barnens namn, bröllopsdatum. Silverstaven har fyra sidor/ytor att stansa på och hänget kan rotera när den sedan hänger i silverkedjan.

Möhippa – aktiviteten tar max en timme
Aktiviteten kostar totalt 1900 kr och följande ingår: silverstav/hänge, silverkedja och smyckesbox. Det är bara bruden som stansar, men att hela möhippegänget är i samma rum och stöttar bruden under arbetets gång. Aktiviteten tar max en timme. 

Vi har inte vår butikslokal kvar på Odengatan där vi tidigare anordnade denna aktivitet, men att vårt arbetsbord med verktyg för stansning är “bärbar” och vi kommer gärna till er (inom Stockholm). 

Maila oss en förfrågan – klicka här info@trulyme.se – där det framgår önskat datum och starttid.

Sagt om vår aktivitet för möhippa i Stockholm – silversmycke i silver:

Vilken underbar idé! Jag har alltid önskat ett namnsmycke med mina kära på… och nu blev det extra speciellt när jag fått stansa deras namn själv.

Louise Hammar / brud

Det här var ju roligt, jag vill stansa mer.

Linda Olsson / brud

Mer unikt än så här kan det inte bli… mina hjärtans namn som jag själv stansat. Stolt.

Anna Tärnberg / brud

Många i min vänskapskrets har gift sig under en kort tid… det här är tredje gången jag är hos Truly Me på möhippa. Rekommenderar det skarpt. Personligt och mycket uppskattat av bruden.

Marie Svensson / möhippegeneral

Kul att alla vi väninnor kunde vara stöttande i närheten av bruden när hon stansade. Engagerande, annorlunda och rolig aktivitet.

Anna Tärnberg / möhippegeneral