Heléne Wetterskog Truly Me Jewelry Design

Smyckesdesigner

Med känsla för silver och ädelstenar

Med känsla för formgivning, silver och vackra ädelstenar har Heléne Wetterskog, smyckesdesigner, utvecklat en unik smyckeskollektion under eget varumärke – Truly Me. En kollektion som är designad för att uttrycka din stil… ditt jag (Truly Me).

Cirkeln är sluten

Heléne är uppväxt i en miljö som är präglad av hantverk och entreprenörskap. I hennes pappas trä- och metallverkstad var det alltid fritt fram att vara kreativ i alla olika material och med en pappa som alltid fanns till hands för att bolla idéer och vägleda i hantverket.

Redan som tonåring fanns drömmen om att bygga ett eget varumärke, men karriären tog en annan vändning. Hon bestämde sig för att lägga sin dröm på hyllan… och där blev den liggande i närmare 20 år.

Heléne Wetterskog hamnade istället i IT-branschen och utvecklade en lång karriär som marknadschef på bland annat Philips och IBM, parallellt med studier i formgivning och grafisk design.

År 2008 gick hon från dröm till verklighet och grundade Truly Me Jewelry Design, som sedan lanserades 2009. 

 

Tidlösa silversmycken med livslång kärlek

Heléne har en förkärlek för rutmönster och blommor, men olika perioder i livet och intressen har även inspirerats till andra former. Hennes unika design tilltalar den som söker sin unika stil, något utöver det som säljs i traditionella butikskedjor.  Tidlösa silversmycken med kvalité och känsla… en livslång kärlek.

nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev (utskick ca 2-3 ggr/månaden) – där du får se nya smycken, VIP-inbjudan till våra events, fina erbjudanden och utlottningar. Fyll i din emailadress för prenumeration av vårt nyhetsbrev här nedan (i foten av sidan).