designade silversmycken

Designade smycken

Att bära smycken ska kännas naturligt och bekvämt men ibland också höja din look med det där lilla extra. Man kan vilja ha klassiska smycken som aldrig blir omoderna och som håller över lång tid. Oavsett om det är tidlösa eller något som är mer trendigt och extra ordinärt så kan det vara roligt att kolla designade smycken. Då kan du finna det smycke som inte var och varannan går runt med, utan det blir mer speciellt och exklusivt för just för dig. För den kund som söker vackra smycken som är inte är en dussinvara så är designade smycken mycket uppskattade. Det är stor skillnad på smycken som är egentillverkade och handgjorda mot för de som är massproducerade. Det märks tydligt på både formgivning och kvalitét. När man har på sig smycken som är unika i sitt slag, då känner man att det finns själ och hjärta i utformning samt tillverkning.

Designade smycken som andas exklusivitet och säregenhet

Besök Truly Me´s webbshop och hitta det smycke som du förälskar dig i. Är du till exempel osäker på vilken storlek du ska välja på en ring så ger vi dig tips och råd om hur du mäter din ringstorlek. Är du ändå osäker så kontakta oss så hjälper vi dig gärna!

När du klickar hem din favorit hos oss så erbjuder vi:

  • Snabb leverans
  • Öppet köp
  • 1 års garanti
  • Olika betalsätt så som faktura, kort och delbetalning

Föredrar du att kolla in designade smycken från Truly Me i butik så kan du besöka oss på Odengatan i Stockholm. Då kan du prova och känna på våra designade smycken och komma fram till vad som faller dig bäst i smaken. Vi garanterar högsta kvalité på hela vårt noggrant utvalda sortiment. Kreativiteten och det konstnärliga är något som genomsyrar alla kollektionerna hos oss.

Så varmt välkommen till Truly Me när du vill ha det där utvalda personliga smycket som passar just dig. Du kommer att bära det med stolthet!