silversmycken

Silversmycken

Att hitta unika och personliga silversmycken i butikskedjorna är inte det lättaste.

Det är oftast massproduktion samt att det mesta ser ganska lika ut. Så om ni vill ha det där lilla extra när det gäller designen samt att det är egentillverkat av högsta klass så har du kommit helt rätt. Våra kollektioner är genuint genomarbetade och varje liten detalj är av högklassig kvalité. Vi har silversmycken för olika tillfällen och varierande smak!

Smycken gör mycket för en look och visar på din personlighet, det ska kännas karaktäristiskt att bära dem. Vår strävan är att alltid lägga själ och hjärta i allt från formgivning till produktionen som är egentillverkad. Vårt sortiment innehåller örhängen, armband, halsband och ringar. När det kommer till material i våra silversmycken så arbetar vi i äkta sterling silver 925 samt ädelstenar av förnämligt slag.

Heléne Wetterskog, som är formgivare och grundare av Truly Me vill skapa silversmycken som är ensamma i sitt slag. Något som inspirerat Heléne är blommor och rutmönster och det kan man återse i hennes skapande men också en mängd andra olika former. Framför allt så finns det en tydlig prägel att smyckena ska tilltala kunden som vill ha det unika och sällsynta.

Söker du originella silversmycken?

Exklusiva silversmycken med alldeles särskild design finner du exempelvis hos oss på Truly Me. Kika in i vår hemsida och hitta dina favoriter, beställ enkelt och smidigt i vår webbshop så har du din leverans snabbt och säkert. Självklart erbjuder vi öppet köp om du behöver returnera din vara av någon anledning. Vill du istället prova ditt smycke och känna på kvalitén? Då är du varmt välkommen att besöka oss i vår fysiska butik på Odengatan. På vår hemsida kan ni läsa hur ni man sköter om dina silversmycken på bästa sätt. Det är viktigt om du vill att dina silversmycken ska hålla sig vackra över tid.

Ringar

ZEBRA

995 kr inkl. moms
1895 kr inkl. moms

Örhängen

WISDOM

995 kr inkl. moms

Armband

TOUCH

2295 kr inkl. moms

Halsband

GRID

1595 kr inkl. moms
Slut i lager

Halsband

THE KEY

1895 kr inkl. moms

Presentkort silversmycken

Presentkort (1000)

1000 kr inkl. moms

Ringar

GRID

995 kr inkl. moms
495 kr inkl. moms

Halsband

FLOWER POWER

895 kr inkl. moms

Halsband

RIBBON

1595 kr inkl. moms

Armband

BLUEBELL

2495 kr inkl. moms
795 kr inkl. moms

Örhängen

EDGE (medium)

795 kr inkl. moms
875 kr inkl. moms

Armband

DEEP PURPLE

3295 kr inkl. moms

Örhängen

4 SEASONS

1395 kr inkl. moms

Örhängen

DEEP PURPLE

1195 kr inkl. moms