silversmycken webshop

Silversmycken webshop

Särskild design med exklusiv touch när gäller silversmycken? Välkommen till Truly Me!

Vår strävan är alltid kvalitét framför kvantitet. Minsta lilla detalj är noggrant genomarbetad och kontrollerad. När det kommer till vår silversmycken webshop så känns den personlig trots att den är online. Vår anda av service och känsla av exklusivitet lyser igenom och det är vi stolta över. Varje kund ska känna sig väl omhändertagen med sin order och kontakt med oss. Så letar du unika silversmycken webshop så kommer du inte bli besviken. Du kan vara säker på att kvalitén på våra smycken håller hög klass eftersom vi arbetar endast med äkta sterling silver 925. Silver kan bli matt och lite svart efter ett tag men du kan enkelt rengöra dina smycken hemma. På vår hemsida får du bra tips om hur du tar hand om dina silversmycken. I vårt sortiment hittar du:

  • Örhängen
  • Ringar
  • Armband
  • Halsband

Besök vår hemsida om du letar vackra silversmycken webshop!

Välkommen till oss för att hänföras och inspireras av egentillverkade och handgjorda silversmycken. Söker du det moderna smycket eller något som är mer klassiskt?

Vi har flera kollektioner med olika utförande och stil, så våra smycken passar många.

Något som är populärt hos oss är våra fina smyckesboxar som du får på köpet när du handlar ditt smycke hos oss. Besök vår hemsida för att få mer information och se bild på smyckesboxen. Vill du enbart köpa en sådan så går det givetvis utmärkt att göra det.

När du beställer silversmycken webshop hos oss så erbjuder vi:

  • Öppet köp
  • Snabba leveranser
  • Garanti 1 år
  • Olika betalningsalternativ, så som kort, delbetalning och faktura

Hos oss finner du unika, kvalitativa och personliga silversmycken som håller över lång tid. Bär ett smycke från Truly Me och känn dig speciell! För designern Heléne Wetterskog som grundat Truly Me är det en konstform att skapa dessa silversmycken.

Besök vår webbshop och se om du hittar något som tilltalar dig, välkommen!