silverringar ros ring

Silverringar

Finns det något snyggare än exklusiva och unika silverringar? Att bära en sådan ring kan sätta prägel på en hel outfit. Smakfulla och otidsenliga silversmycken kan hålla en hel livslängd och över generationer. Se bara till att putsa och fräscha upp dina silverringar emellanåt så ser de ut som nya. Osäker på hur man rengör dina silversmycken? På vår hemsida hittar du en komplett guide över detta, smidigt och enkelt som du gör hemma.

Tänk klassiskt, unikt och häftigt så få du varumärket Truly Me!

Låt dig inspireras och förälskas i våra smycken, kanske finner du en riktig favorit.

Vilken stil har du? Romantisk, klassisk, trendig eller lite tuffare? Oavsett vilken så har vi ett varierande utbud och något för alla. Smyckena egentillverkas i äkta sterling silver 925 i gedigen kvalité. De ädelstenar som vi använder oss av är också av hög klass.

Vi tummar aldrig på kvalitén! När det kommer till formgivning och design så finns det en känsla och tanke bakom varje smycke. Våra ledord är personligt och unikt!

Nya smycken släpps flera gånger per år och för att uppdateras om detta så kan du antingen följa oss på sociala medier eller prenumerera på vårt nyhetsbrev. För det sistnämnda så kan du enkelt anmäla dig till nyhetsbrevet på vår hemsida. Då missar du inget samt att du blir VIP-inbjuden till våra olika events. Registerara dig redan idag!

Handla snygga designade silverringar hos oss

Eftersom inte alla har möjlighet att besöka vår fysiska på Odengatan i Stockholm så erbjuder vi en trevlig och personlig webbshop. Där besvarar vi även om du har några funderingar eller frågor angående exempelvis silverringar. Många föredrar att i lugn och ro sitta och göra sina inköp. Det är säkert och tryggt att handla till exempel silverringar i vår webbshop, vi erbjuder snabb leverans och givetvis har du öppet köp.

Varmt välkommen till Truly Me!