Möhippa Stockholm aktivitet

Möhippa Stockholm aktivitet

Är det dags att börja planera den fantastiskt roliga möhippa Stockholm aktivitet för er väninna? Ni vill hitta något att göra som både är kreativt och oförglömligt?

Vi kan varmt föreslå att ni kan boka en möhippe-aktivitet hos oss på Truly Me. Då får bruden i fråga möjlighet att stansa ett alldeles eget och personligt silversmycke.

Det är ett namnsmycke i form av ett halsband. så det blir verkligen en minnesvärd aktivitet eftersom det blir ett evigt minne som hon kan bära med sig. Det är enbart bruden som stansar sitt smycke och resten av gänget är givetvis med i samma rum och kan umgås och stötta. Ni kan även ta med er egen dryck, om ni kanske vill ha lite bubbel under tiden.

Denna aktivitet är mycket uppskattad bland tidigare möhippegäng som besökt oss och de rekommenderar den mycket. En brud uttryckte sig så här:

”Mer unikt än så här kan det inte bli. Mina hjärtans namn som jag stansat själv.”

Så saknar ni idé för möhippa Stockholm aktivitet så är denna given enligt många som redan testat! Läs mer på vår hemsida www.trulyme.se för att om vad som sagts av tidigare möhippegäster.

Möhippa Stockholm aktivitet, när ni vill göra något oförglömligt!

Vad sägs om att besöka vår centralt belägna butik på Odengatan och ha er möhippa Stockholm aktivitet hos oss på Truly Me. Det kommer att bli en personlig och minnesrik stund för bruden. Hon stansar sitt eget hängsmycke som hon givetvis får ta med sig hem. Till hänget följer det med en passande silverkedja samt en fin smyckesbox. Att man stansar menas att man skriver/hamrar bokstäver och siffror på ett silverhänge. För att se hur hängsmycket ser ut så finns det bilder och mer information på vår hemsida. Där ser ni även kostnad och tidsåtgång så att ni kan fortsätta planera er väns möhippa. Välkomna till oss för en fantastisk upplevelse!