Handgjorda silverringar

Handgjorda silverringar

Har du ledsnat på att gå runt i kedjorna och kolla efter en ny fin ring? Alla ringar ser likadana ut och det blir ganska så opersonligt. Att till exempel bära handgjorda silverringar får en helt annan prägel på din stil. Det kan göra massor för en ganska alldaglig look att sätta till ett unikt smycke. Handgjorda silverringar är ensamma i sitt slag. För dig som är lite mer kräsen och vill ha det som är mer ultimat för just dig. Något som inte alla andra går runt med. När grundaren av Truly Me, smyckesdesignern Heléne Wetterskog skapar sina smycken så är ambitionen att bli hänförd och förälskad i dem. Och då blir det ett smycke som man med stolthet vill bära och det blir tidlöst.

När du köper din handgjorda silverring hos oss så följer det med en uppskattad smyckesbox på köpet. Värdet på den är 395kr och mycket omtyckt eftersom den är perfekt för förvaring av dina smycken. Se bild på den på vår hemsida! Om du endast skulle vilja beställa och köpa smyckesboxen så går det givetvis bra.

Söker du handgjorda silverringar av yppersta kvalité?

Besök vår webbshop och låt dig inspireras av alla magiskt vackra handgjorda silverringar, tillverkade med minutiös noggrannhet och känsla för detaljerna.

Högklassig sterling silver 925 och fantastiska ädelstenar möter er när ni väljer smycken från oss. Det är materialen som designern Heléne Wetterskog skapar dessa extraordinära smycken med. Handgjorda silverringar kan liknas som ett konstverk för den som formger och lägger sin själ i. I vårt sortiment finna allt från det stilrena, exklusiva, tuffa och bohemiska. Något för alla med andra ord! Vi levererar snabbt när ni beställer i vår webbshop, alltid spårbart paket. Ni har öppet köp samt garanti på ert smycke.

Vi har endast en fysisk butik och den finns på Odengatan i Stockholm. Vi hälsar er varmt välkomna dit om ni har vägarna förbi.

-15%

Ringar

ABACUS ring

Det ursprungliga priset var: 895 kr.Det nuvarande priset är: 760 kr.
-15%

Ringar

ZEBRA ring

Det ursprungliga priset var: 995 kr.Det nuvarande priset är: 845 kr.
-20%

Ringar

PURE ring

Det ursprungliga priset var: 795 kr.Det nuvarande priset är: 635 kr.
-15%

Ringar

GRID ring

Det ursprungliga priset var: 995 kr.Det nuvarande priset är: 845 kr.
-15%
Det ursprungliga priset var: 875 kr.Det nuvarande priset är: 745 kr.