Handgjorda silverringar

Handgjorda silverringar

Har du ledsnat på att gå runt i kedjorna och kolla efter en ny fin ring? Alla ringar ser likadana ut och det blir ganska så opersonligt. Att till exempel bära handgjorda silverringar får en helt annan prägel på din stil. Det kan göra massor för en ganska alldaglig look att sätta till ett unikt smycke. Handgjorda silverringar är ensamma i sitt slag. För dig som är lite mer kräsen och vill ha det som är mer ultimat för just dig. Något som inte alla andra går runt med. När grundaren av Truly Me, smyckesdesignern Heléne Wetterskog skapar sina smycken så är ambitionen att bli hänförd och förälskad i dem. Och då blir det ett smycke som man med stolthet vill bära och det blir tidlöst.

När du köper din handgjorda silverring hos oss så följer det med en uppskattad smyckesbox på köpet. Värdet på den är 395kr och mycket omtyckt eftersom den är perfekt för förvaring av dina smycken. Se bild på den på vår hemsida! Om du endast skulle vilja beställa och köpa smyckesboxen så går det givetvis bra.

Söker du handgjorda silverringar av yppersta kvalité?

Besök vår webbshop och låt dig inspireras av alla magiskt vackra handgjorda silverringar, tillverkade med minutiös noggrannhet och känsla för detaljerna.

Högklassig sterling silver 925 och fantastiska ädelstenar möter er när ni väljer smycken från oss. Det är materialen som designern Heléne Wetterskog skapar dessa extraordinära smycken med. Handgjorda silverringar kan liknas som ett konstverk för den som formger och lägger sin själ i. I vårt sortiment finna allt från det stilrena, exklusiva, tuffa och bohemiska. Något för alla med andra ord! Vi levererar snabbt när ni beställer i vår webbshop, alltid spårbart paket. Ni har öppet köp samt garanti på ert smycke.

Vi har endast en fysisk butik och den finns på Odengatan i Stockholm. Vi hälsar er varmt välkomna dit om ni har vägarna förbi.

Ringar

THE ROSE

995 kr

Ringar

DAISY

1395 kr

Ringar

ZEBRA

995 kr

Ringar

WISDOM

995 kr

Ringar

TOUCH

895 kr

Ringar

TIGER

1395 kr
795 kr

Ringar

RIBBON

1595 kr

Ringar

PURE

795 kr
1395 kr

Ringar

HEDGEHOG

995 kr

Ringar

GRID

995 kr

Ringar

FLOWER POWER

745 kr

Ringar

EDGE

895 kr

Ringar

DREAM

795 kr

Ringar

DEEP PURPLE

2495 kr

Ringar

DEEP BLACK

1695 kr
875 kr

Ringar

ART DECO

895 kr

Ringar

4 SEASONS

1395 kr