Handgjorda silversmycken

Handgjorda silversmycken

Låt dig förtrollas av vackra och genuint handgjorda silversmycken, du kanske finner ditt favoritsmycke hos www.trulyme.se. I vårt handplockade sortiment hittar du armband, ringar, örhängen samt halsband. Det är utsökta smycken som är egentillverkade med både formgivning samt tillverkning. Fantastisk sterling silver 925 är materialet som våra smycken skapas av samt bedårande ädelstenar. När man har köpt handgjorda silversmycken vill man att de naturligtvis ska hålla över en lång tid. Ibland behöver man fräscha upp och rengöra sina silversmycken. På vår hemsida hittar du en komplett guide över detta.

Smyckedesignern Heléne Wetterskog som är skapare av Truly Me har en tydlig vision om att smyckena ska vara tidlösa men samtidigt ha en personlig twist. På hemsidan finns en liten text intill varje kollektion som berättar om inspirationen för varje smycke. Man riktigt uppfylls av den personliga känslan när man besöker både webbshopen samt butiken. Att bära handgjorda silversmycken är något alldeles extra och går inte att jämföra med smycken som massproduceras och säljs i butikskedjorna. Man vet att det ligger massor av kärlek och arbete bakom ett egentillverkat smycke.

För att få inspiration och följa oss så kan du kika in hos oss på både facebook och Instagram. Du kan även prenumerera på vårt nyhetsbrev, det gör du genom att anmäla dig till nyhetsbrevet på vår hemsida. Då uppdateras du om nyheter, när det släpps nya kollektioner samt inbjudningar till särskilda events.

Omsorgsfullt handgjorda silversmycken hittar du hos oss

Köp dina handgjorda silversmycken av exklusiv kvalité till ett konkurrenskraftigt pris hos oss. Du kan välja att handla i vår smidiga webbshop med snabb leverans, öppet köp och flera betalningsalternativ. Vi har dessutom en fysisk butik på Odengatan i Stockholm där vi kan ge dig personlig service och du kan prova dig fram. Oavsett vart du väljer att handla av oss så är vi hängivna våra kunder och blir stolta när du är nöjd med dina handgjorda silversmycken från oss.