Truly Me Jewelry Design tävlingsvillkor den 28/11 2018

TÄVLINGENS LÄNGD
Tävlingen pågår från onsdagen den 28 november till söndagen den 9 december 2018.

PRIS
Vi utser 5 bästa julklappsrimmen (till ett paket med silversmycken). Respektive vinnare får ett presentkort från Truly Me Jewelry Design, värde på 500 SEK. Presentkorten kan inte bytas mot pengar. Presentkortet gäller som betalmedel i Truly Me’s webbutik eller fysiska butik på Odengatan 36 i Stockholm. Presentkortet är giltigt t.o.m. 15 januari 2019. Eventuell frakt betalas av mottagaren.

VILLKOR
Vem kan delta? Du måste ha fyllt 18 år för att få delta. Du måste vara bosatt i Sverige. Anställda på Truly Me Jewelry Design får inte delta i tävlingen.

JURY
Juryn består av personal på Truly Me Jewelry Design och dess beslut går inte att överklaga.

Hur deltar man? Du deltar genom att skriva ett julklappsrim (till ett paket med silversmycken) som kommentar i vårt inlägg om tävlingen på Facebook. Vi annonserar vilka som är vinnarna i ett nytt inlägg på Facebook den 10 dec. Vinnaren kontaktas direkt på Facebook och måste därefter skriva ett direktmeddelande till oss på Facebook. Vi svarar sedan på meddelandet för att beskriva hur vinnaren kan kvittera ut sitt presentkort (endast som betalmedel i vår webbutik eller fysiska butik). Om vinnaren inte skriver ett direktmeddelande till oss inom 10 arbetsdagar så bortfaller rätten till priset. Det går bara att delta i tävlingen på Facebook.

SKATT
Det är vinnarens eget ansvar att registrera och betala skatt på vinsten.

SUPPLERANDE
Truly Me Jewelry Design kan inte hållas ansvariga för eventuella tryckfel. Om det uppstår misstanke om fusk har Truly Me Jewelry Design rätt att kontrollera och utesluta deltagare. Truly Me Jewelry Design förbehåller sig rätten att ta bort ord/bilder av kränkande eller störande karaktär.

ARRANGÖR AV TÄVLINGEN
HEWE Design AB/Truly Me Jewelry Design. Telefon: 0760-167100. E-post: info@trulyme.se

Facebook är inte involverade i tävlingen, varken i form av administration, sponsring eller på annat sätt.